+420 731 844 321
info@vermoont.cz

Instalační ozvučení Kafé Ořech

Období realizace: led 2020 – čvc 2021

Lokalita: Kafé Ořech, Mnichovo Hradiště

Zadavatel: Kafé Ořech s.r.o.

V kavárně Kafé Ořech jsme instalovali komplexní ozvučení, které zajišťuje pohodový zvukový zážitek jak v interiéru, tak na venkovní zahrádce. Vnitřní prostory jsme osadili reproduktory od HK Audio, které zaručují kvalitní a čistý zvuk. Venkovní prostor jsme vybavili odolnými venkovními reproduktory značky Audac.

Celý systém je řízen maticí, která obsluze umožňuje snadno volit, co bude hrát v jednotlivých zónách. Zvukový rozvaděč je navíc vybaven přehrávačem CD, SD, Bluetooth a rádiovým tunerem, takže je možné přehrávat širokou škálu zdrojů zvuku.

Díky tomuto řešení má kavárna plnou flexibilitu a dokonalou kontrolu nad atmosférou ve všech prostorách.

Kavárně přiléhá také multifunkční prostor ve stodole, kde jsme instalovali základní scénické osvětlení. Pro kulturní produkce zde zajišťujeme dlouhodobý pronájem místního PA systému, který je pronajímán s nepřetržitou technickou podporou. Pro pokročilejší akce sem dodáváme další techniku v rámci krátkodobého pronájmu nebo zajistíme kompletní ozvučení přímo na místě. Tento flexibilní přístup umožňuje provozovateli uspořádat rozmanité typy akcí, ať už jde o menší kulturní události nebo větší produkce.